Tehnošik postaja sodobni trend

Foto: Žurnal24 Prenosnik, ki mu je modno noto dodala Vivienne Tam, bo na voljo tudi pri nas.(Fo
Raziskave med potrošniki vedno znova dokazujejo, da si ti želijo tehnoloških izdelkov, ki združujejo tehnologijo, življenjski način in modo, pravi modna oblikovalka Katja Magister.
Oglej si celoten članek

Prenosniki, mobilni telefoni, slušalke in še kaj
Rezultat so vsakdanji izdelki, kot so slušalke, mobilni telefoni, prenosni računalniki, hladilniki, USB-ključi ... s podpisom znanih modnih oblikovalcev. Način življenja postaja vse pomembnejši, ženske zasedajo vodilne položaje v podjetjih in one si želijo več. Osebni računalnik ni več samo prenosnik, ampak je zanimiv dodatek, ki mora biti viden. USB-ključek mora biti videti kot modni nakit. Izdelki dodajo novo raven osebnega sloga uporabnikom.

Modno dovršena tehnologija
Z združevanjem moči modnih oblikovalcev in industrijskih oblikovalcev se združujejo vrhunsko znanje, tehnologija in modno dovršene linije. Nekateri izdelki so popolnoma ekskluzivni, drugi pa so dostopni širši javnost.

Zabrisane meje
"Meje med oblikovalci oblačil, industrijskimi oblikovalci, umetniki se zabrisujejo, saj današnja družba zahteva vse več znanj na vseh področjih. Sodelovanje z nekom, ki se ne ukvarja z tehnologijo, poseže v druge vode z novimi svežimi in drugačnimi idejami," doda Magistrova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.