Magazin > Lepota & telo
11 ogledov

Tehnošik postaja sodobni trend

Prenosnik, ki mu je modno noto dodala Vivienne Tam, bo na voljo tudi pri nas.(Fo Žurnal24 main
Raziskave med potrošniki vedno znova dokazujejo, da si ti želijo tehnoloških izdelkov, ki združujejo tehnologijo, življenjski način in modo, pravi modna oblikovalka Katja Magister.

Prenosniki, mobilni telefoni, slušalke in še kaj
Rezultat so vsakdanji izdelki, kot so slušalke, mobilni telefoni, prenosni računalniki, hladilniki, USB-ključi ... s podpisom znanih modnih oblikovalcev. Način življenja postaja vse pomembnejši, ženske zasedajo vodilne položaje v podjetjih in one si želijo več. Osebni računalnik ni več samo prenosnik, ampak je zanimiv dodatek, ki mora biti viden. USB-ključek mora biti videti kot modni nakit. Izdelki dodajo novo raven osebnega sloga uporabnikom.

Modno dovršena tehnologija
Z združevanjem moči modnih oblikovalcev in industrijskih oblikovalcev se združujejo vrhunsko znanje, tehnologija in modno dovršene linije. Nekateri izdelki so popolnoma ekskluzivni, drugi pa so dostopni širši javnost.

Zabrisane meje
"Meje med oblikovalci oblačil, industrijskimi oblikovalci, umetniki se zabrisujejo, saj današnja družba zahteva vse več znanj na vseh področjih. Sodelovanje z nekom, ki se ne ukvarja z tehnologijo, poseže v druge vode z novimi svežimi in drugačnimi idejami," doda Magistrova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.