Teja in Jani Jugovic: Mama mia, kakšne vroče fotografije!

Bi rada "zlomila“ internet?
Oglej si celoten članek

Teja Perjet in Jani Jugovic sta pretekli konec tedna postala mož in žena in že dokazujeta, da zakon ne ubija strasti. S fotografinjo Jano Šnuderl sta posnela fotografije, ki bodo marsikomu pognale rdečico v obraz.

teja perjet

"Delaj to, kar je dobro za tvojo dušo. Take nedeljske, družinske fotke. Šalo na stran. Ogromno ljudi mi je reklo, naj se ne poročim, da zakon ubije strast. Niti približno. Strast ubija vse, če mi to dovolimo. Odnos je garanje, imam pa srečo, da @coolfotr s svojim +\- 20 kg skrbi za to, da se non stop zaljubljam,“ je Teja zapisala ob vročih posnetkih, ki navdušujejo njune sledilce.

Paru želimo, da njuna strast nikoli ne bi ugasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.