Teja Jugovic priznala: “Z Janijem se kregava, zelo veliko, imamo probleme”

Foto: Ana Gregorič/ Instagram
Foto: Ana Gregorič/ Instagram
Te Tejine besede bi nujno morale slišati vse mame in partnerke ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova Gostilna išče šefa in znana spletna vplivnica Teja Jugovic je posnela iskren video, v katerem je razkrila, kako je videti življenje z dvema malčkoma. Pravi, da marsikdo misli, da je neprestano nasmejana in brez težav, a da to ne drži. Opisala je peklensko jutro s svojima otrokoma in se kesala, ker je izgubila živce. Verjetno se v njenih besedah najde marsikatera mama in žena. 

"Nisem vedno pozitivna, nasmejana, sodimo v kategorijo družin, kjer imajo otroci izpade, kjer imajo borbe z mano, kjer se z Janijem kregava, zelo veliko, imano probleme, imamo težave," je priznala Teja in povedala, da se je pred otroci tudi že zjokala in rjovela: "Težko je, materinstvo je ena sama velko borba samim s sabo."

Marsikatera mama ji je za to iskrenost in besede globoko hvaležna, Teja pa je tudi razkrila, da ji njen Jani sicer ogromno pomaga, ampak, da včasih ne najde pravih besed. "Kako ne moreš tri ure slišati, da jaz kričim in se derem? Kako ne moreš vedet in čutit, da jaz tebe rabim. /.../ Jaz rabim slišati: 'Ljubica, vem, da je težko, vem da sta otroka naporna, ampak lej, ti si super mamica, super ti gre, bom se še jaz malo bolj potrudil.' Čeprav se že zdaj ful trudi, ne me narobe razumeti, ampak samo to rabimo slišati," pravi Teja. 

Za konec je svoje sledilke še opogumila z besedami: "Držite se, mate to, močni ste."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:11 4. September 2020.

    Kaj je zdaj "vplivnica" vplivaj na kreganje, da ga ne bo. Spet samopromocija, če ne gre drugače, pa na tak …

  • 12:32 4. September 2020.

    Ubogi na umu, in tisti, ki poročajo i njiju 😌

  • 11:53 4. September 2020.

    zaboli me kurac zadnjo in za unga umazanega čefurćka...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.