Teja Perjet: Ne boste verjeli, koliko časa je porabila, da bila videti takole

Foto: Mediaspeed Teja Perjet in Jani Jugovic Foto: Mediaspeed Tjaša Kokalj Foto: Mediaspeed Doroteja Premužič Foto: Mediaspeed Špela Grošelj Foto: Mediaspeed Iryna Osypenko Nemec Foto: Mediaspeed Ursula Gawish Foto: Mediaspeed Gorka Berden in Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Mediaspeed Eva Boto Foto: Mediaspeed Lea Sirk Foto: Mediaspeed Indira Ekić Foto: Mediaspeed Natalija Gros Foto: Mediaspeed Nataša Gorenc Foto: Mediaspeed Lara Komar
Teje Perjet smo vajeni v trenirkah, v katerih je sicer videti super, a če da nase večerno obleko, ostanemo brez besed …
Oglej si celoten članek

Konec tedna se je zgodil eden najbolj glamuroznih ženskih večerov, saj so v ljubljanski Festivalni dvorani, izbrali Femme fatale leta 2018. Naslov je pripadel igralki Lari Komar, a fatalno ni bila videti le zmagovalka, temveč tudi ostale nominiranke in obiskovalke, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Med povabljenci smo opazili tudi slavna kuharja in vlogerja Janija Jugovica in Tejo Perjet, ki je bila tisti večer zagotovo ena izmed najbolj fatalnih na prireditvi, pa čeprav ni stala med nominirankami.
Podjetnico in mamico smo sicer vajeni v trenirkah, zato je bila preobrazba še toliko bolj osupljiva. "En teden mi je šel za to, da sem bila videti takole. Cel teden sem tekala na pomirjanje, zato, da sem se tisti večer res lepo počutila, a si niti približno ne predstavljam, da bi to počela vsak teden," je priznala Teja, ki si je obleko sicer izposodila v Sanjski obleki, saj jo je v soboto čakal še dogodek za neveste. Ali to pomeni, da bosta z Janijem tri leta po zaroki le stopila pred oltar?

Magazin Teja Perjet žalosti ne skriva

"Čisto možno, želja je vse večja, a aktivno se še ne pripravljava. Ko se bova, boste zagotovo izvedeli na najinem Instagramov, saj sva zelo odprta in tega nikakor ne bova skrivala, nato pa kar na enkrat presenetila 'Poročila sva se!', tako kot nekateri," je še zaupala Teja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:02 15. Oktober 2018.

    In kaj potem, ŠE VEDNO JE SMOTANA KOT NILSKI KONJ

  • 21:03 14. Oktober 2018.

    Ne bomo verjeli,ker je članek za ljudi s posebnimi potrebami in ti naj mi tudi oprostijo,da jih mešam v to …

  • 17:37 14. Oktober 2018.

    Nic lazjega kot napisati. Kaj imata ta dva ..... vec kot vse slovenske mame, zene, ljubice ali kakorkoli jih poimenujemo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.