Tejo Jugovic napadla pred trgovino

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Točno je vedela, kdo stoji pred njo.
Oglej si celoten članek

Teja Jugovic, kuharica in vplivnica, je na čaj povabila Janjo Pavuna, zdravilko in svetovalko, in ji opisala, kaj se ji je pred nekaj dnevi zgodilo pred trgovino. "Stojim v vrsti, za mano ena osorna gospa, med nama pa starejša gospa, ki nikomur ni nič naredila. Nato je ta osorna gospa začela nadirati starejšo: 'Kje ste zdaj v vrsti, tu ali tam? Kje je linija?' Res jo je grdo nadrla. Jaz, morda se ne bi smela vmešati, se obrnem in rečem: 'Joj.' Kar ni nehala. Ona nato meni: 'Kaj pa je, jaz imam majhnega otroka.' 'Saj ga imamo vsi.' Hotela sem povedati, da ima vsak svojo zgodbo. Nato je mene napadla, očitno je vedela, kdo sem, češ kaj bom delala, ko ne bo interneta. Vprašala me je, zakaj se vmešavam, in rekla sem le: 'Zato ker ste nesramni.'“ je dogodek opisala Teja in dodala, da jo je neznanka žalila. 

"Ljudje pozabimo, da ima vsak svojo zgodbo … Zakaj je bilo treba tako razburjenje?“ se je še vprašala Teja, ki je od Janje želela vedeti, ali je bilo prav, da se vmešava. "Ni pomembno, zakaj je prišlo do neke situacije. Bistvo je, da vidimo situacijo in kako se nekdo odziva. Na nas pa je, ali bomo nekoga poskušali spreminjati z agresijo in s tem razbili svojo energijo . Pomembno je le to, da v teh situacijah ostanemo mirni. Takih godrnjačev je ogromno. To so ljudje, ki imajo težave, iščejo probleme, da sami sebe filtrirajo. Eni se filtrirajo z meditacijo, drugi agresijo,“ je povedala Janja in poudarila, da se jeza, če nanjo odgovorimo z jezo, le še stopnjuje. Tejinim poslušalcem je dala nasvet, naj se na takšne situacije odzovemo s prijazno besedo, nato pa umaknemo. "Naša naloga je, da živimo svojo resnico in jo tudi govorimo,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 04:02 25. Marec 2021.

    Joj kak je zoprna ta Teja. Misli, da je holivodska diva. Saj tud jaz nisem tiho nasramnezem. Sam tega pol …

  • 09:44 24. Marec 2021.

    Koža pa taka, kot bi bila 70 let stara. Grdo.

  • 15:37 23. Marec 2021.

    Kaj imajo nekateri od tega, da si samopromocijo iščejo po medijih ?. Očitno imajo težave s svojim egom, samozavestjo in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.