Magazin > VIP
62231 ogledov

Tejo Jugovic napadla pred trgovino

Teja Perjet Instagram
Točno je vedela, kdo stoji pred njo.

Teja Jugovic, kuharica in vplivnica, je na čaj povabila Janjo Pavuna, zdravilko in svetovalko, in ji opisala, kaj se ji je pred nekaj dnevi zgodilo pred trgovino. "Stojim v vrsti, za mano ena osorna gospa, med nama pa starejša gospa, ki nikomur ni nič naredila. Nato je ta osorna gospa začela nadirati starejšo: 'Kje ste zdaj v vrsti, tu ali tam? Kje je linija?' Res jo je grdo nadrla. Jaz, morda se ne bi smela vmešati, se obrnem in rečem: 'Joj.' Kar ni nehala. Ona nato meni: 'Kaj pa je, jaz imam majhnega otroka.' 'Saj ga imamo vsi.' Hotela sem povedati, da ima vsak svojo zgodbo. Nato je mene napadla, očitno je vedela, kdo sem, češ kaj bom delala, ko ne bo interneta. Vprašala me je, zakaj se vmešavam, in rekla sem le: 'Zato ker ste nesramni.'“ je dogodek opisala Teja in dodala, da jo je neznanka žalila. 

"Ljudje pozabimo, da ima vsak svojo zgodbo … Zakaj je bilo treba tako razburjenje?“ se je še vprašala Teja, ki je od Janje želela vedeti, ali je bilo prav, da se vmešava. "Ni pomembno, zakaj je prišlo do neke situacije. Bistvo je, da vidimo situacijo in kako se nekdo odziva. Na nas pa je, ali bomo nekoga poskušali spreminjati z agresijo in s tem razbili svojo energijo . Pomembno je le to, da v teh situacijah ostanemo mirni. Takih godrnjačev je ogromno. To so ljudje, ki imajo težave, iščejo probleme, da sami sebe filtrirajo. Eni se filtrirajo z meditacijo, drugi agresijo,“ je povedala Janja in poudarila, da se jeza, če nanjo odgovorimo z jezo, le še stopnjuje. Tejinim poslušalcem je dala nasvet, naj se na takšne situacije odzovemo s prijazno besedo, nato pa umaknemo. "Naša naloga je, da živimo svojo resnico in jo tudi govorimo,“ je še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

Komentarjev 11
 • dubrovka 04:02 25.marec 2021.

  Joj kak je zoprna ta Teja. Misli, da je holivodska diva. Saj tud jaz nisem tiho nasramnezem. Sam tega pol pač ne objavljam.

 • Avatar pantani
  pantani 09:44 24.marec 2021.

  Koža pa taka, kot bi bila 70 let stara. Grdo.

 • Ender3 15:37 23.marec 2021.

  Kaj imajo nekateri od tega, da si samopromocijo iščejo po medijih ?. Očitno imajo težave s svojim egom, samozavestjo in samopodobo.