Tekmovalca sta se zbala za roki

Foto: Planet TV moj dragi zmore Foto: Žurnal24 moj dragi zmore Foto: Žurnal24 moj dragi zmore
Zaradi izziva, ki so ga pripravili za finalni preizkus v oddaji Moj dragi zmore, je finalista zaskrbelo, kaj se bo zgodilo z njunima rokama, s katerima si služita vsakdanji kruh.
Oglej si celoten članek

V oddaji so gostovali narodno-zabavni glasbeniki, ki so se pomerili v obilici zanimivih izzivov. Najbolj zanimiv pa je čakal tekmovalca, ki sta stopila v finale. 

Od tekmovalcev so zahtevali, da svoji roki do komolca potopita v ledeno vodo, pet tisoč evrov pa dobi tisti, ki zdrži dlje. Zveni preprosto, a pravijo, da lahko moški občuti pravo bolečino poroda, če se v ledeni vodi zadržuje vsaj dve minuti.

Finalista Gašper Jazbinšek in Izi Pantner kot profesionalna glasbenika, harmonikar in kitarist, nad izzivom sprva nista bila pretirano navdušena, saj sta se bala bolečih rok v prihodnjih dneh, ko morata oba nastopati. A po pogovoru z ekipo je bilo jasno, da med preizkusom izziva člani ekipe niso občutili nobenih posledic, zato sta se le opogumila. Zanimivo je, da sta glasbenika pravzaprav podrla vse rekorde ekipe oddaje Moj dragi zmore. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.