Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

Tekmovalca sta se zbala za roki

moj dragi zmore
1/3
Planet TV
Zaradi izziva, ki so ga pripravili za finalni preizkus v oddaji Moj dragi zmore, je finalista zaskrbelo, kaj se bo zgodilo z njunima rokama, s katerima si služita vsakdanji kruh.

V oddaji so gostovali narodno-zabavni glasbeniki, ki so se pomerili v obilici zanimivih izzivov. Najbolj zanimiv pa je čakal tekmovalca, ki sta stopila v finale. 

Od tekmovalcev so zahtevali, da svoji roki do komolca potopita v ledeno vodo, pet tisoč evrov pa dobi tisti, ki zdrži dlje. Zveni preprosto, a pravijo, da lahko moški občuti pravo bolečino poroda, če se v ledeni vodi zadržuje vsaj dve minuti.

Finalista Gašper Jazbinšek in Izi Pantner kot profesionalna glasbenika, harmonikar in kitarist, nad izzivom sprva nista bila pretirano navdušena, saj sta se bala bolečih rok v prihodnjih dneh, ko morata oba nastopati. A po pogovoru z ekipo je bilo jasno, da med preizkusom izziva člani ekipe niso občutili nobenih posledic, zato sta se le opogumila. Zanimivo je, da sta glasbenika pravzaprav podrla vse rekorde ekipe oddaje Moj dragi zmore. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.