Tekmovalci Gostilne polni izgovorov

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Binetu Volčiču je moralo šest kandidatov šova Gostilna išče šefa v 30 minutah skuhati jed, s katero bi se mu najbolje predstavili.
Oglej si celoten članek

Bine Volčič, mentor kandidatov, se je včeraj lahko na lastne oči prepričal, kaj njegovi učenci znajo oziroma česa ne znajo. Od šestih si je zahvalo prislužil le Zoran, preostali pa so nanj kvečjemu naredili vtis z izgovori. Teh včeraj res ni primanjkovalo.

Luka, ki je skuhal telečja jetrca s polento, se je izgovarjal na živce, čebulo in vino. Bine pa mu je razložil, da ni bilo krivo vino, ampak prevelika količina vina. Poleg tega je Luka, ki je Binetu komaj pustil do besede, jetrca preveč zapekel.

Špela se je hotela pohvaliti z bučno juho z vaniljo. Bine je pohvalil teksturo juhe, kruhek, ki ga je Špela vrgla vanjo, pa se mu je zdel "brezvezen“.

Andrej je takoj povedal, da mu njegova jed ni uspela, ker ni imel opekača in ker je bila njegova goba stara. Kuharski mojster pa mu je razložil, da je gobo premalo zapekel, ker je "animiral sotekmovalce“.

Tudi Branka so izdali živci. Poleg tega ni "našel vseh sestavin". Bine je imel pri njegovi jedi skorajda najdaljši seznam napak. Meso je bilo brez okusa, prav tako omaka, in tudi dekoracija ni bila prepričljiva. Za piko na i pa je Branko "pozabil" še na prilogo. "Ta zgodba je bila zelo slaba,“ je dodal Bine.

"Za***** sem," pa se je pokesal Jani, ki se je preskusil v kuhanju rižote z bučkami in rakci. Riž je bil na žalost premalo kuhan, a ga je Bine kljub temu malo pohvalil. "Med delom te je bilo užitek gledati,“ je izjavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.