Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Tekmovalci Gostilne polni izgovorov

Lili Žagar Bine Volčič Miro Majcen
Binetu Volčiču je moralo šest kandidatov šova Gostilna išče šefa v 30 minutah skuhati jed, s katero bi se mu najbolje predstavili.

Bine Volčič, mentor kandidatov, se je včeraj lahko na lastne oči prepričal, kaj njegovi učenci znajo oziroma česa ne znajo. Od šestih si je zahvalo prislužil le Zoran, preostali pa so nanj kvečjemu naredili vtis z izgovori. Teh včeraj res ni primanjkovalo.

Luka, ki je skuhal telečja jetrca s polento, se je izgovarjal na živce, čebulo in vino. Bine pa mu je razložil, da ni bilo krivo vino, ampak prevelika količina vina. Poleg tega je Luka, ki je Binetu komaj pustil do besede, jetrca preveč zapekel.

Špela se je hotela pohvaliti z bučno juho z vaniljo. Bine je pohvalil teksturo juhe, kruhek, ki ga je Špela vrgla vanjo, pa se mu je zdel "brezvezen“.

Andrej je takoj povedal, da mu njegova jed ni uspela, ker ni imel opekača in ker je bila njegova goba stara. Kuharski mojster pa mu je razložil, da je gobo premalo zapekel, ker je "animiral sotekmovalce“.

Tudi Branka so izdali živci. Poleg tega ni "našel vseh sestavin". Bine je imel pri njegovi jedi skorajda najdaljši seznam napak. Meso je bilo brez okusa, prav tako omaka, in tudi dekoracija ni bila prepričljiva. Za piko na i pa je Branko "pozabil" še na prilogo. "Ta zgodba je bila zelo slaba,“ je dodal Bine.

"Za***** sem," pa se je pokesal Jani, ki se je preskusil v kuhanju rižote z bučkami in rakci. Riž je bil na žalost premalo kuhan, a ga je Bine kljub temu malo pohvalil. "Med delom te je bilo užitek gledati,“ je izjavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.