Tekmovalka Kmetije se je le pet ur po rojstvu poslovila od otroka

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Takrat je bila stara rosnih 16 let …
Oglej si celoten članek

Danes bo svojo zgodbo v šovu Kmetija pred kamero razlila tekmovalka Nika, ki je v šov vstopila s svojim fantom Dominikom, le da morata ta podatek, da sta par, pred drugimi tekmovalci kar se da dolgo skrivati.

V stiski pa je Nika izpovedala žalostno zgodbo, zakaj si tako močno želi, da ostaneta z Dominikom v šovu: "Če ne bi bilo zanj, bi bila jaz doma. Jaz to zanj delam, ker je bila to njegova želja od 18. leta. Ko sem bila jaz stara šestnajst let, sem zanosila. V Ljubljani mi je 20 specialistov povedalo, da moj otrok ne bo zdrav, a splava nisem želela delati, želela sem mu dati nekaj življenja. Tudi če samo minuto. Za 12 ur, ki sem jih trpela pri porodu – nisem mu dala minute, dala sem mu pet ur. Pol leta za tem, pa je Dominiku umrl ata in to je še en razlog več, da sem tukaj, da se trudim. Vse bi dala, da bi se še enkrat dotaknila njegovih nogic in ga poljubila."

Foto: POP TV kmetija2021, Nika Bečlić, Dominik Visočnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.