Tekmovalka MasterChefa noseča in zaročena!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zaročil jo je v fitnes centru.
Oglej si celoten članek

Fitnes trenerka Katarina Uplaznik, ki smo jo spoznali v letošnjem MasterChefu, ima vesele novice. 27-letnica iz Velenja bo avgusta postala mamica. "Rok imam 21.8., imela bova fantka, ki bo dobil ime Titan, “jekleni mož”, poimenovan po titanih iz grške mitologije. Poleg tega je letos po kitajskem horoskopu tudi leto kovine,“ je razložila 27-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:24 2. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

  • 09:35 2. Junij 2021.

    spoštovana dama, dej pridi k sebi pa daj lepo ime Matjaž, al pa Peter, al pa Martin.. mogoče še nis …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.