Magazin > VIP
6253 ogledov

Tekmovalka MasterChefa noseča in zaročena!

masterchef, KATARINA UPLAZNIK POP TV
Zaročil jo je v fitnes centru.

Fitnes trenerka Katarina Uplaznik, ki smo jo spoznali v letošnjem MasterChefu, ima vesele novice. 27-letnica iz Velenja bo avgusta postala mamica. "Rok imam 21.8., imela bova fantka, ki bo dobil ime Titan, “jekleni mož”, poimenovan po titanih iz grške mitologije. Poleg tega je letos po kitajskem horoskopu tudi leto kovine,“ je razložila 27-letnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA UPLAZNIK (@katarina.gibanje)


To pa ni edina lepa novica, ki jo je lepotica delila z mediji. Njen partner jo je v fitnes centru, kjer se je začela njuna zgodba, zaprosil za roko. "Zaročil me je na moj rojstni dan. Bilo mi je sumljivo, da bi se tako trudil s presenečenjem samo za rojstni dan. Dobila sem namreč natančna navodila: o lokaciji, kako naj bom oblečena, da bo tam nekaj za pod zob ... Ker mi ves dan ni povedal, kje je in kaj počne, sem vedela, kaj naklepa, zato sem svoj prstan že pred vstopom v dvorano prestavila na drugo roko.
Paru čestitamo!

Komentarjev 2
  • Herbert_Reyes 15:24 02.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • rd2dmk2 09:35 02.junij 2021.

    spoštovana dama, dej pridi k sebi pa daj lepo ime Matjaž, al pa Peter, al pa Martin.. mogoče še nis slišala za velikega junaka Matjaža Korvinsega, pa Petra Klepca in rešitelja Dunaja Martina Krpana.