Tekmovalka našega MasterChefa kot najstnica zlorabljena

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
In to v najbolj občutljivih letih.
Oglej si celoten članek

Sabina Jeršin, ki smo jo spremljali v najnovejši sezoni MasterChef Slovenija, a je iz šova že izpadla, je za Lady spregovorila o tragični življenjski preizkušnji. 28-letna diplomirana medicinska sestra je danes srečno poročena mamica dvema fantkoma, Timoteju in Oskarju. V šov pa jo je prijavil soprog Klemen, s katerim sta srečna že 10 let.

Sabina živi idilično družinsko življenje, žal pa so bila njena najstniška leta prežeta s hudo tragedijo. "Odločitev, da spregovorim, kaj se mi je zgodilo, ni bila težka, saj sem stvari dodobra predelala. Dogodek se je zgodil v rosnih najstniških letih, ko sem bila tako rekoč še otrok. Šlo je za spolno zlorabo, več pa ne bi želela komentirati javno," je Sabina razkrila novinarju Nejcu Simšiču. Takrat je svoj mir našla ravno v kuhanju, ki jo spremlja še danes. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:10 6. April 2023.

    Samo še žrtev profila iz RKC manjka in bo popolna menza!

  • 13:31 6. April 2023.

    Očitno je, da moraš biti tudi mentalno zlorabljen da greš v MasterChef. Nisem vedel, da imamo toliko zlorabljenih državljank in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.