Magazin > VIP
36303 ogledov

Tekmovalka našega MasterChefa kot najstnica zlorabljena

MasterChef Pop TV
In to v najbolj občutljivih letih.

Sabina Jeršin, ki smo jo spremljali v najnovejši sezoni MasterChef Slovenija, a je iz šova že izpadla, je za Lady spregovorila o tragični življenjski preizkušnji. 28-letna diplomirana medicinska sestra je danes srečno poročena mamica dvema fantkoma, Timoteju in Oskarju. V šov pa jo je prijavil soprog Klemen, s katerim sta srečna že 10 let.

Sabina živi idilično družinsko življenje, žal pa so bila njena najstniška leta prežeta s hudo tragedijo. "Odločitev, da spregovorim, kaj se mi je zgodilo, ni bila težka, saj sem stvari dodobra predelala. Dogodek se je zgodil v rosnih najstniških letih, ko sem bila tako rekoč še otrok. Šlo je za spolno zlorabo, več pa ne bi želela komentirati javno," je Sabina razkrila novinarju Nejcu Simšiču. Takrat je svoj mir našla ravno v kuhanju, ki jo spremlja še danes. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:10 06.april 2023.

    Samo še žrtev profila iz RKC manjka in bo popolna menza!

  • Ender3 13:31 06.april 2023.

    Očitno je, da moraš biti tudi mentalno zlorabljen da greš v MasterChef. Nisem vedel, da imamo toliko zlorabljenih državljank in državljanov iz mladosti. Še dobro, da takrat ni bi migrantov, da bi njim naprtili krivdo..

Sorodne novice