Tekmovalki Big Brotherja se je življenje obrnilo na glavo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Dijani Branilović, ki smo jo spoznali v lanskem Big Brotherju, se je življenje po zdravstvenih težavah obrnilo na glavo.
Oglej si celoten članek

Pri Dijani so v začetku leta pri odstranitvi ciste na jajčnikih ugotovili, da je ta rakasta, bolezen pa se je razširila tudi na ostala rodila. Morala je na operacijo, ki je bila uspešna. "Vse so odstranili. Vse je v redu, rak premagan, hvala bogu,“ nam je zaupala Dijana in dodala, da je po tej težki izkušnji o življenju začela razmišljati popolnoma drugače. "Rekla sem si, da mi je bila s tem, da sem premagala raka, podarjena še ena priložnost in da lahko premagam tudi druge težave. Najbolj zanimivo pa je, da so se pojavili pravi prijatelji, nekaterim pa sem zaprla vrata in so zapustili moje življenje.“

Simpatična "velika sestra“ ni zamenjala le prijateljev, ampak tudi službo. "Naredila sem veliko spremembo. Pustila sem službo varnostnice. Sedaj delam v Kranjski Gori v kavarni Sport point in moram povedati, da je super. Ljudje me še vedno prepoznavajo. Kupila sem tudi hišo, ki se nahaja blizu stanovanja na Jesenicah, v katerem živimo sedaj. Sedaj jo obnavljamo, kar bo verjetno trajalo dve leti, nato pa se bomo lahko preselili.“

Dijana pa v vsem tem času ni razmišljala le o sebi, ampak pomaga tudi ljudem v stiki, ki jo kontaktirajo preko Facebooka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.