Televizija več tednov 'trpinčila' gledalce, sedaj razglasili veselo novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Serija Talenti v belem bodo dočakali 18. sezono.
Oglej si celoten članek

Tako ustvarjalci kot tudi gledalci priljubljene serije Talenti v belem so več tednov trepetali, saj televizija ABC ni sporočila, ali bo serijo podaljšala. "Težko je in ni idealno. Rada bi bila v drugačni situaciji,“ je čakanje marca komentirala scenarista Krista Vernoff. Sedaj je televizija le sporočila veselo novico – snemanje bodo podaljšali.

"Si med snemanjem nuditi podporo in se hkrati pokloniti junakom, ki se borijo na prvi bojni črti, je bil tako izziv kot tudi velik privilegij,“ je o snemanju v času covida povedala Vernoff in dodala, da so zelo hvaležni, da bodo lahko gledalcem ponudili nove zgodbe.

V novi sezoni bomo videli Ellen Pompeo, Chandro Wilson in Jamesa Pickensa, gledalci pa se bodo morali posloviti od dr. Jacksona Averyja, ki ga igra Jesse Williams. Naj bi se pa v serijo vrnila Kate Walsh, ki je več let igrala Adison Montgomery.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.