Magazin > Film & Glasba & TV
2699 ogledov

Televizija več tednov 'trpinčila' gledalce, sedaj razglasili veselo novico

talenti v belem Profimedia
Serija Talenti v belem bodo dočakali 18. sezono.

Tako ustvarjalci kot tudi gledalci priljubljene serije Talenti v belem so več tednov trepetali, saj televizija ABC ni sporočila, ali bo serijo podaljšala. "Težko je in ni idealno. Rada bi bila v drugačni situaciji,“ je čakanje marca komentirala scenarista Krista Vernoff. Sedaj je televizija le sporočila veselo novico – snemanje bodo podaljšali.

"Si med snemanjem nuditi podporo in se hkrati pokloniti junakom, ki se borijo na prvi bojni črti, je bil tako izziv kot tudi velik privilegij,“ je o snemanju v času covida povedala Vernoff in dodala, da so zelo hvaležni, da bodo lahko gledalcem ponudili nove zgodbe.

V novi sezoni bomo videli Ellen Pompeo, Chandro Wilson in Jamesa Pickensa, gledalci pa se bodo morali posloviti od dr. Jacksona Averyja, ki ga igra Jesse Williams. Naj bi se pa v serijo vrnila Kate Walsh, ki je več let igrala Adison Montgomery.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.