Teniški zvezdnik objavil sliko svojega mednožja

Foto: Epa
Foto: Epa
"Vsa čast, mojster, večji je kot moj," se je glasil eden izmed komentarjev.
Oglej si celoten članek

Teniški zvezdnik Andy Murray je na Instagramu objavil rentgensko fotografijo, ki je postala pravi viralni hit. "Kot lahko vidite na fotografijah, imam sedaj metalni kolk. Počutim se utrujeno in izčrpano, a pričakujem, da mi bo sedaj veliko bolje in da me ne bo več bolelo," je zapisal Murray.

Zdravje Za takšen penis kriva monogamija

Foto: Instagram Andy Murray

Ob tem pa njegovi oboževalci niso izpustili te "podrobnosti", da je tenisač z rentgensko fotografijo svojih kolkov razkril tudi tisti najbolj intimni del svojega telesa. "Sem sem zašla le zaradi fotografije tvojega penisa. Sem razočarana? Niti malo," je zapisala ena izmed oboževalk. Murray te "podrobnosti" med objavo verjetno ni opazil, a fotografije tudi po številnih žgečkljivih komentarjih ni umaknil s svojega profila. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.