Teri intenzivno trenira

Foto: Žurnal24 Kondicijo si Teri nabira že dober mesec.
Razočarana gospodinja Teri Hatcher intenzivno vadi za triatlon Nautica Malibu, ki bo konec tega tedna.
Oglej si celoten članek
Teri Hatcher, ki v seriji Razočarane gospodinje igra prikupno zmedeno Susan Mayer, je ustanovila spletno stran, kjer zbira denar za svoj trud. Upa, da se bo nabralo najmanj 10 tisoč dolarjev. Maraton bo ta konec tedna na malibujski plaži, 44-letnica pa že pridno teče, vozi kolo in plava. Tekmovala bo kot članica skupine Disney, svoj denar pa bo podarila otroški bolnišnici v Los Angelesu.

"Zanimivo je trenirati za ta dogodek. Upam, da bom tudi drugim mamam dala navdih," je povedala. "Nimam trenerja, tako da delam vse sama, tako kot mnoge med nami."

Zvezdnica pravi, da jo kolesarjenje in plavanje spominjata na otroška leta, najtežje pa ji je teči. To ne bo nobena zabava, pravi, saj bo morala dobrih šest kilometrov preteči prav na koncu maratona.

Na triatlonu pa bo nastopila tudi njena igralska kolegica Felicity Huffman ter William H. Macy, Ana Kurnikova in Mario Lopez.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.