Magazin > VIP
4 ogledov

Teri intenzivno trenira

Kondicijo si Teri nabira že dober mesec. Žurnal24 main
Razočarana gospodinja Teri Hatcher intenzivno vadi za triatlon Nautica Malibu, ki bo konec tega tedna.
Teri Hatcher, ki v seriji Razočarane gospodinje igra prikupno zmedeno Susan Mayer, je ustanovila spletno stran, kjer zbira denar za svoj trud. Upa, da se bo nabralo najmanj 10 tisoč dolarjev. Maraton bo ta konec tedna na malibujski plaži, 44-letnica pa že pridno teče, vozi kolo in plava. Tekmovala bo kot članica skupine Disney, svoj denar pa bo podarila otroški bolnišnici v Los Angelesu.

"Zanimivo je trenirati za ta dogodek. Upam, da bom tudi drugim mamam dala navdih," je povedala. "Nimam trenerja, tako da delam vse sama, tako kot mnoge med nami."

Zvezdnica pravi, da jo kolesarjenje in plavanje spominjata na otroška leta, najtežje pa ji je teči. To ne bo nobena zabava, pravi, saj bo morala dobrih šest kilometrov preteči prav na koncu maratona.

Na triatlonu pa bo nastopila tudi njena igralska kolegica Felicity Huffman ter William H. Macy, Ana Kurnikova in Mario Lopez.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.