Teror skozi oči desetletnika

Foto: Žurnal24 Oskarjeva nagrajenca Sandra Bullock (na fotografiji) in Tom Hanks bosta nastopil
11. september. Oskarjevca Sandra Bullock in Tom Hanks v filmu o tragediji.
Oglej si celoten članek

Prihaja. Ob deseti obletnici terorističnih napadov na newyorški WTC naj bi na velika platna prišel novi film na to temo. Snemal ga bo britanski režiser Stephen Daldry (Bralec), v njem pa bomo lahko med drugimi videli Sandro Bullock, Toma Hanksa in Johna Goodmana.

Desetletnik išče smisel
Zgodba se razvija okrog desetletnega Oskarja, ki ga bo igral (še) neznani Thomas Horn. Oskar med napadom na newyorška dvojčka izgubi očeta (Hanks), in da bi to nekako osmislil, se odpravi na katarzično pot. Medtem ko po New Yorku išče več podatkov o ključih skrinjice, ki mu jih je zapustil njegov oče, sreča kopico ljudi, ki se spoprijemajo vsak s svojim žalovanjem in žalostjo.

Film z naslovom Extremely Loud and Incredibly Close (Zelo glasno in neverjetno blizu, op. p.) nastaja v soprodukciji studiev Warner Bros. in Paramount Pictures, temelji pa na romanu Jonathana Safrana Foerja. Scenarij za film je priredil Eric Roth (oskarjev nagrajenec za Forresta Gumpa).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.