Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Teror skozi oči desetletnika

Oskarjeva nagrajenca Sandra Bullock (na fotografiji) in Tom Hanks bosta nastopil Žurnal24 main
11. september. Oskarjevca Sandra Bullock in Tom Hanks v filmu o tragediji.

Prihaja. Ob deseti obletnici terorističnih napadov na newyorški WTC naj bi na velika platna prišel novi film na to temo. Snemal ga bo britanski režiser Stephen Daldry (Bralec), v njem pa bomo lahko med drugimi videli Sandro Bullock, Toma Hanksa in Johna Goodmana.

Desetletnik išče smisel
Zgodba se razvija okrog desetletnega Oskarja, ki ga bo igral (še) neznani Thomas Horn. Oskar med napadom na newyorška dvojčka izgubi očeta (Hanks), in da bi to nekako osmislil, se odpravi na katarzično pot. Medtem ko po New Yorku išče več podatkov o ključih skrinjice, ki mu jih je zapustil njegov oče, sreča kopico ljudi, ki se spoprijemajo vsak s svojim žalovanjem in žalostjo.

Film z naslovom Extremely Loud and Incredibly Close (Zelo glasno in neverjetno blizu, op. p.) nastaja v soprodukciji studiev Warner Bros. in Paramount Pictures, temelji pa na romanu Jonathana Safrana Foerja. Scenarij za film je priredil Eric Roth (oskarjev nagrajenec za Forresta Gumpa).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.