"Tetovaža je namenjena mojemu možu"

Foto: Facebook Rebeka Dremelj Foto: Žurnal24 Rebeka Dremelj Foto: Facebook Rebeka Dremelj Foto: Facebook Rebeka Dremelj
Ko je Rebeka Dremelj pred nekaj dnevi izdala novi singel Karneval, si ni mislila, da bo uradna fotografija požela toliko zanimanja.
Oglej si celoten članek

Na fotografiji, na kateri je Rebeka oblečena v slogu brazilskih plesalk, je namreč opaziti del tetovaže, ki kuka izpod bodija, in več kot jasno je, da krasi Rebekin najintimnejši del. Priljubljena pevka nam je ob tem povedala, da si sploh ni mislila, da jo bo kdo opazil in se obregnil ob njo, saj je tetovažo prvič pokazala že pred leti, ko je lansirala znamko svojega spodnjega perila Rebeka's Dream. Mi smo malce pobrskali in res našli fotografijo Rebeke v zlatem spodnjem perilu, na kateri se jasno vidi, da del pod popkom krasi tetovaža, vendar se ne da razbrati, kakšna.
Rebeka pa je ob tem ostala skrivnostna in nam ni želela razkriti, kaj prikazuje. "Če bi hotela, da ljudje vedo, kakšna je, bi si jo dala kam drugam," nam je povedala v smehu in nagajivo dodala: "Tetovaža je namenjena mojemu možu in on vsakič dojame sporočilo."

Mamica enoletne punčke Šajane nam je ob tem zaupala, da ima poleg te intimne tetovaže še tri: slavnega delfinčka na prsih, poročni prstan na prstancu in še eno na nogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:06 30. Oktober 2013.

    Tetovaža namenjena samo možu..?? to si lahko mož SAMO ŽELI..!!! Kako je pa bilo s tistim orališ filmom, ko tarkrat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.