Magazin > VIP
103 ogledov

"Tetovaža je namenjena mojemu možu"

Rebeka Dremelj
1/4
Facebook
Ko je Rebeka Dremelj pred nekaj dnevi izdala novi singel Karneval, si ni mislila, da bo uradna fotografija požela toliko zanimanja.

Na fotografiji, na kateri je Rebeka oblečena v slogu brazilskih plesalk, je namreč opaziti del tetovaže, ki kuka izpod bodija, in več kot jasno je, da krasi Rebekin najintimnejši del. Priljubljena pevka nam je ob tem povedala, da si sploh ni mislila, da jo bo kdo opazil in se obregnil ob njo, saj je tetovažo prvič pokazala že pred leti, ko je lansirala znamko svojega spodnjega perila Rebeka's Dream. Mi smo malce pobrskali in res našli fotografijo Rebeke v zlatem spodnjem perilu, na kateri se jasno vidi, da del pod popkom krasi tetovaža, vendar se ne da razbrati, kakšna.
Rebeka pa je ob tem ostala skrivnostna in nam ni želela razkriti, kaj prikazuje. "Če bi hotela, da ljudje vedo, kakšna je, bi si jo dala kam drugam," nam je povedala v smehu in nagajivo dodala: "Tetovaža je namenjena mojemu možu in on vsakič dojame sporočilo."

Mamica enoletne punčke Šajane nam je ob tem zaupala, da ima poleg te intimne tetovaže še tri: slavnega delfinčka na prsih, poročni prstan na prstancu in še eno na nogi.

Komentarjev 1
  • kapibara 17:06 30.oktober 2013.

    Tetovaža namenjena samo možu..?? to si lahko mož SAMO ŽELI..!!! Kako je pa bilo s tistim orališ filmom, ko tarkrat še ni imela take frizure, ampak dan-dva kasneje.. Kako pa kaj hoter MONS i pjevaĆi sa juge...?? a njim tetovaža NI namenjena..??