Težave pri Take That

Foto: Žurnal24 Je Robbie z eno nogo že zapustil skupino? (Foto: Reuters)
V intervjuju za neki radio je Gary Barlow izjavil, da bi bilo bolje, če Robbieja Williamsa ne bi bilo v skupini.
Oglej si celoten članek

"Skupino v prihodnosti vidim kot kvartet. Vem, da trenutno spet sodelujemo z Robom, ampak Take That je boljši, če smo le štirje," je izjavil Barlow.

Stare zamere so očitno še vedno žive. Spomnimo, da je Robbie Williams v devetdesetih skupino zapustil, ker se s kolegi ni več razumel. Njegov odhod je za skupino pomenil konec, zanj pa bleščeč začetek lastne kariere.

Leta 2005 se je Take That spet združil, a brez Williamsa, ki je v ponovno sodelovanje privolil šele lani. Skupaj z Garyjem sta posnela pesem Shame, zdaj pa so fantje izdali tudi album Progress. 27. maja pa nameravajo začeti svetovno turnejo. Oboževalci zdaj upajo, da ne držijo govorice, da ima Williams Take That že "poln kufer“. V časniku Daily Star so pred kratkim pisali, da mu gre vsa pozornost, ki so jo deležni, že pošteno na živce. Že pred tedni se je z ženo zatekel nazaj v ZDA in tudi na počitnicah, na katere so se skupaj odpravili ostali člani, ga ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.