Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Težave pri Take That

Je Robbie z eno nogo že zapustil skupino? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V intervjuju za neki radio je Gary Barlow izjavil, da bi bilo bolje, če Robbieja Williamsa ne bi bilo v skupini.

"Skupino v prihodnosti vidim kot kvartet. Vem, da trenutno spet sodelujemo z Robom, ampak Take That je boljši, če smo le štirje," je izjavil Barlow.

Stare zamere so očitno še vedno žive. Spomnimo, da je Robbie Williams v devetdesetih skupino zapustil, ker se s kolegi ni več razumel. Njegov odhod je za skupino pomenil konec, zanj pa bleščeč začetek lastne kariere.

Leta 2005 se je Take That spet združil, a brez Williamsa, ki je v ponovno sodelovanje privolil šele lani. Skupaj z Garyjem sta posnela pesem Shame, zdaj pa so fantje izdali tudi album Progress. 27. maja pa nameravajo začeti svetovno turnejo. Oboževalci zdaj upajo, da ne držijo govorice, da ima Williams Take That že "poln kufer“. V časniku Daily Star so pred kratkim pisali, da mu gre vsa pozornost, ki so jo deležni, že pošteno na živce. Že pred tedni se je z ženo zatekel nazaj v ZDA in tudi na počitnicah, na katere so se skupaj odpravili ostali člani, ga ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.