Težave z zdravjem: Darja Zgonc že en mesec ni vodila oddaje 24ur

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Verjetno ste opazili, da je že več kot en mesec ni pred kamero.
Oglej si celoten članek

Kaj se dogaja z voditeljico Darjo Zgonc? Že en mesec je nismo videli pred kamero, zaradi česar naj bi po pisanju Lady na POP TV vladale izredne razmere. Za razliko od svojih kolegov pa Darja ni na počitnicah, ampak na bolniškem dopustu, saj ima hude težave s hrbtom.

"Res me je pred dobrimi 4 tedni tako hudo 'štihnilo' v hrbtu, da sem se enostavno sesedla. Samo manjši, nekoliko nenadziran gib pri dvigu bremena je bil dovolj, da so se mi ponovile bolečine v hrbtu, s katerimi sem se prvič spoprijela že pred približno desetimi leti. Težko opišem, kako zelo me je bolelo takrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala," je povedala za omenjeno revijo. Darja se je zaradi težav s hrbtenico morala odpovedati tenisu, ki ga je zelo rada igrala.

Priljubljena voditeljica je tudi povedala, da se je bala, da bo morala na operacijo, a se ji stanje na srečo izboljšuje. Pridno dela vaje za krepitev hrbta, zato je prepričana, da se bo na delovno mesto vrnila še pred jesenjo. 

Želimo ji hitro okrevanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 23:35 6. Avgust 2022.

    Nič jo ne pogrešamo , ker se je kompromotirala.

  • 22:58 6. Avgust 2022.

    Nisem oo naravi škodoželjna, ampak pri vseh njenih lažeh, ustrahovanju starejših itd, privoscim ji da najprej zacuri fajn posledice po …

  • 13:18 5. Avgust 2022.

    Plačilo za 2 (dve) letno laganje in zavanje, ja palca ima zmeraj dva konca, se je obrnila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.