Magazin > VIP
48128 ogledov

Težave z zdravjem: Darja Zgonc že en mesec ni vodila oddaje 24ur

Darja Zgonc, Edi Pucer POP TV
Verjetno ste opazili, da je že več kot en mesec ni pred kamero.

Kaj se dogaja z voditeljico Darjo Zgonc? Že en mesec je nismo videli pred kamero, zaradi česar naj bi po pisanju Lady na POP TV vladale izredne razmere. Za razliko od svojih kolegov pa Darja ni na počitnicah, ampak na bolniškem dopustu, saj ima hude težave s hrbtom.

"Res me je pred dobrimi 4 tedni tako hudo 'štihnilo' v hrbtu, da sem se enostavno sesedla. Samo manjši, nekoliko nenadziran gib pri dvigu bremena je bil dovolj, da so se mi ponovile bolečine v hrbtu, s katerimi sem se prvič spoprijela že pred približno desetimi leti. Težko opišem, kako zelo me je bolelo takrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala," je povedala za omenjeno revijo. Darja se je zaradi težav s hrbtenico morala odpovedati tenisu, ki ga je zelo rada igrala.

Priljubljena voditeljica je tudi povedala, da se je bala, da bo morala na operacijo, a se ji stanje na srečo izboljšuje. Pridno dela vaje za krepitev hrbta, zato je prepričana, da se bo na delovno mesto vrnila še pred jesenjo. 

Želimo ji hitro okrevanje. 

Komentarjev 25
  • anica00 23:35 06.avgust 2022.

    Nič jo ne pogrešamo , ker se je kompromotirala.

  • renata4 22:58 06.avgust 2022.

    Nisem oo naravi škodoželjna, ampak pri vseh njenih lažeh, ustrahovanju starejših itd, privoscim ji da najprej zacuri fajn posledice po cepivu potem pa da jo doleti smrt kot je vse tiste ki so nasedli njihovim spletkam. Puj. Kako lahko mirno spis?

  • Plavi-mil 13:18 05.avgust 2022.

    Plačilo za 2 (dve) letno laganje in zavanje, ja palca ima zmeraj dva konca, se je obrnila.