Sharon Stone spregovorila o tragedijah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Že v otroštvu ji ni bilo lahko.
Oglej si celoten članek

V manj kot letu in pol je igralka Sharon Stone izgubila kar dve ljubljeni osebi. Najprej je umrl njen nečak, 11-mesečni River, februarja letos pa še njen brat in Riverjev oče Patrick. Malčku so nenadoma odpovedali organi, za 57-letnega Patricka pa je bil usoden srčni infarkt. 

Ko je za Daily Mail spregovorila o svojem procesu žalovanja, je igralka priznala, da se še vedno ni sprijaznila s temi izgubami. "Poskušam razumeti," je povedala Sharon in dodala, da sta bili tragediji zanjo "uničujoči". 

Travme pa zvezdnico spremljajo že od otroštva. Kot je zapisala v svojih spominih, je njen dedek njo in njeno sestro Kelly spolno nadlegoval. Pri tem naj bi sodelovala celo babica, ki ju je z dedkom zapirala v sobo. Nasilen pa ni bil le njen dedek, ampak tudi njen oče. Pretepati jo je nehal šele po tem, ko mu je v obraz zabrusila, da ga nima rada. Igralka je kot otrok morala gledati tudi trpljenje svojega strica, ki si je pred njo h glavi prislonil pištolo in grozil s samomorom. Težave pa je imel tudi igralkin brat Mike, ki je moral zaradi preprodaje drog za deset let v zapor. 

"Ne vidim se kot žrtev, ampak kot nekdo, ki obvlada umetnost preživetja. Ponosna sem na to, da sem preživela," je zapisala zvezdnica, ki je imela tudi veliko sreče v nesreči. Preživela je udar strele in možgansko kap. Pred kratkim so pri njej odkrili še tumor. Na srečo je šla po drugo zdravniško mnenje. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.