Magazin > VIP
815 ogledov

Sharon Stone spregovorila o tragedijah

sharon stone Profimedia
Že v otroštvu ji ni bilo lahko.

V manj kot letu in pol je igralka Sharon Stone izgubila kar dve ljubljeni osebi. Najprej je umrl njen nečak, 11-mesečni River, februarja letos pa še njen brat in Riverjev oče Patrick. Malčku so nenadoma odpovedali organi, za 57-letnega Patricka pa je bil usoden srčni infarkt. 

Ko je za Daily Mail spregovorila o svojem procesu žalovanja, je igralka priznala, da se še vedno ni sprijaznila s temi izgubami. "Poskušam razumeti," je povedala Sharon in dodala, da sta bili tragediji zanjo "uničujoči". 

Travme pa zvezdnico spremljajo že od otroštva. Kot je zapisala v svojih spominih, je njen dedek njo in njeno sestro Kelly spolno nadlegoval. Pri tem naj bi sodelovala celo babica, ki ju je z dedkom zapirala v sobo. Nasilen pa ni bil le njen dedek, ampak tudi njen oče. Pretepati jo je nehal šele po tem, ko mu je v obraz zabrusila, da ga nima rada. Igralka je kot otrok morala gledati tudi trpljenje svojega strica, ki si je pred njo h glavi prislonil pištolo in grozil s samomorom. Težave pa je imel tudi igralkin brat Mike, ki je moral zaradi preprodaje drog za deset let v zapor. 

"Ne vidim se kot žrtev, ampak kot nekdo, ki obvlada umetnost preživetja. Ponosna sem na to, da sem preživela," je zapisala zvezdnica, ki je imela tudi veliko sreče v nesreči. Preživela je udar strele in možgansko kap. Pred kratkim so pri njej odkrili še tumor. Na srečo je šla po drugo zdravniško mnenje. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.