Težko gledala, kako je hči postala sin

Foto: Žurnal24 Cher se je sprijaznila s tem, da je njena hči postala moški. (Foto: Reuters)
Popularna pevka Cher, katere hči Chastity si je pred kratkim z operacijo spremenila spol in tudi uradno postala moški z imenom Chaz, je končno spregovorila o tej težki izkušnji.
Oglej si celoten članek

Cher pravi, da je bilo zelo naporno gledati hčer Chastity, kako postaja moški. S tem se je kot mati težko borila, a je svoji hčerki, zdaj sinu, zvesto stala ob strani vse od začetka.

 

"Težko je, saj je še vedno moja punca. Ampak njena notranja moč me vedno znova navdušuje, je zelo pogumen človek," je povedala 64-letna pevka in dodala, da Chaza paparaci po operaciji spremljajo na vsakem koraku. "Mislim, da je Chaz to pričakoval, zato se je na to tudi pripravil, saj se mu to zaradi mene dogaja že vse življenje."

 

Foto: Žurnal24 Cher Chaz

Zvezdnica, ki ima sicer še vedno težave s tem, ali Chaza klicati on ali ona, se postopoma prilagaja na novo življenje s svojim otrokom. "Z dekletom sta nedavno prišla k meni na večerjo. Preživeli smo lep večer, z nami je bil tudi moj novi fant."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.