Magazin > VIP
31 ogledov

Težko gledala, kako je hči postala sin

Cher se je sprijaznila s tem, da je njena hči postala moški. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Popularna pevka Cher, katere hči Chastity si je pred kratkim z operacijo spremenila spol in tudi uradno postala moški z imenom Chaz, je končno spregovorila o tej težki izkušnji.

Cher pravi, da je bilo zelo naporno gledati hčer Chastity, kako postaja moški. S tem se je kot mati težko borila, a je svoji hčerki, zdaj sinu, zvesto stala ob strani vse od začetka.

 

"Težko je, saj je še vedno moja punca. Ampak njena notranja moč me vedno znova navdušuje, je zelo pogumen človek," je povedala 64-letna pevka in dodala, da Chaza paparaci po operaciji spremljajo na vsakem koraku. "Mislim, da je Chaz to pričakoval, zato se je na to tudi pripravil, saj se mu to zaradi mene dogaja že vse življenje."

 

Cher Chaz | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zvezdnica, ki ima sicer še vedno težave s tem, ali Chaza klicati on ali ona, se postopoma prilagaja na novo življenje s svojim otrokom. "Z dekletom sta nedavno prišla k meni na večerjo. Preživeli smo lep večer, z nami je bil tudi moj novi fant."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.