The Biggest Loser: Jezna kandidatka na Špelina vprašanja ni odgovarjala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Prva je morala šov zapustiti Danica.
Oglej si celoten članek

V šovu The Biggest Loser Slovenija so se včeraj tehtali. Največji odstotek telesne teže je izgubil Bojan, pri ženskah pa Indira.

V tedenskem tekmovanju je bila sicer boljša modra ekipa, ki je na začetku šova skupaj tehtala 1134,8 kilograma, v enem tednu pa shujšala za 61 kilogramov (- 5,38%). Rdeči so na prvem tehtanju skupaj tehtali 1148,2 kilograma, shujšali pa za 56,5 (4,92%).
Rdeči so morali tako nekoga vreči iz hiše. Izbirali so lahko med tistimi tremi, ki so izgubili najmanj teže – Majo (- 4,9 kilograma), Danico (- 5 kilogramov) in Vaneso (- 4,1 kilograma). Enoglasno so izbrali Danico, češ da v skupino prinaša negativno energijo in se ne trudi dovolj.

Danica se je branila, da so bili v skupini vsi negativno nastrojeni, da se niso pogovarjali, še manj pa podpirali. Dodala je tudi, da se je veliko bolje razumela z nasprotno skupino in jim na koncu zaželela še več sreče in uspehov.

Ko jo je voditeljica šova Špela Grošelj vprašala, ali je pričakovala takšen rezultat, je Danica odgovorila le z "da“, na nadaljnja vprašanja pa ni želela več odgovarjati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:14 17. Oktober 2017.

    Sicer mene boli *** za tele limonade. Ampak... zakaj so pisali kazni prodajalcem piva (mislim da v Bovcu), kjer je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.