The Biggest Loser: Tako lepo je Klaro presenetil šestletni sin

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Klaro Hrovat Vidmar, zmagovalko šova The Biggest Loser Slovenija, je šestletni sin na finalu ganil skoraj do solz.
Oglej si celoten članek

29-letna Klara Hrovat Vidmar, zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija, je tudi mamica tri in šestletniku. Starejši Nik je svojo mamico spremljal na petkovem finalu in jo presenetil z ganljivo gesto. Nik je namreč imel oblečeno rumeno majčko s Klarino sliko in napisom: "Moja mami je najlepša. Nik."  In res, Klara je prava lepotica!

Zmagovalka šova Klara Hrovat Vidman, zmagovalka šova The Biggest Loser: "Kakšen mesec po začetku sem šla v sobo in se zjokala"

Ni skrivnost, da otroke obožuje, zato se je že pri rosnih 23. odločila za družino, del nagrade pa si želi porabiti za igralnico, v kateri bi prirejala in gostila otroške rojstnodnevne zabave. 

Foto: Saša Despot The biggest loser

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.