The Members, stari orto mački

Foto: Žurnal24 The Members bodo nastopili z novim "starim" bobarjem – namesto Nicka Casha, ki i
V Orto baru se boste premetavali ob kitarah, ki jih bodo v sklopu turneje po Veliki Britaniji in Evropi vihteli britanski punk klasiki The Members. Start je ob 22. uri.
Oglej si celoten članek

The Members so nastali leta 1977 v Surreyju in si najprej obrusili zobe in ustvarili ime na londonski punk sceni. Bend so tedaj sestavljali Nicky Tesco, Jean-Marie Carroll, Nigel Bennet, Adrian Lillywhite in Chris Payne ter bili med prvimi, ki so uspešno združili dub reggae ritme s punkovsko držo in agresivnostjo.

Po prvem ploščku leto pozneje so zapustili Anglijo in začeli nastopati v anarho-punkovskem klubu SO36 v Berlinu. Enkraten zvok The Members je miksal dub surferske kitare in refrene nogometnih himen.

V 80. letih prejšnjega stoletja so nastopali predvsem po severni Ameriki, v 90. letih pa je njihova dejavnost upadla, čeprav je bil JC Jean Marie Carroll še naprej zelo dejaven. Leta 2008 so se The Members spet združili in nastopili na nekaj koncertih v Londonu leto dni pozneje. Posneli so novo inačico hita Offshore Banking Business z naslovom International Financial Crisis. Leta 2009 je bend v sestavi Carrolla, Payna in novega bobnarja Nicka Casha začel turnejo po Veliki Britaniji in Evropi ter jo nadaljeval tudi letos.

Cena vstopnice v ero britanskega punka je 10 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.