Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

The Members, stari orto mački

The Members bodo nastopili z novim "starim" bobarjem – namesto Nicka Casha, ki i Žurnal24 main
V Orto baru se boste premetavali ob kitarah, ki jih bodo v sklopu turneje po Veliki Britaniji in Evropi vihteli britanski punk klasiki The Members. Start je ob 22. uri.

The Members so nastali leta 1977 v Surreyju in si najprej obrusili zobe in ustvarili ime na londonski punk sceni. Bend so tedaj sestavljali Nicky Tesco, Jean-Marie Carroll, Nigel Bennet, Adrian Lillywhite in Chris Payne ter bili med prvimi, ki so uspešno združili dub reggae ritme s punkovsko držo in agresivnostjo.

Po prvem ploščku leto pozneje so zapustili Anglijo in začeli nastopati v anarho-punkovskem klubu SO36 v Berlinu. Enkraten zvok The Members je miksal dub surferske kitare in refrene nogometnih himen.

V 80. letih prejšnjega stoletja so nastopali predvsem po severni Ameriki, v 90. letih pa je njihova dejavnost upadla, čeprav je bil JC Jean Marie Carroll še naprej zelo dejaven. Leta 2008 so se The Members spet združili in nastopili na nekaj koncertih v Londonu leto dni pozneje. Posneli so novo inačico hita Offshore Banking Business z naslovom International Financial Crisis. Leta 2009 je bend v sestavi Carrolla, Payna in novega bobnarja Nicka Casha začel turnejo po Veliki Britaniji in Evropi ter jo nadaljeval tudi letos.

Cena vstopnice v ero britanskega punka je 10 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.