The Wanted: "Christina Aguilera je prava pras***“

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zatem ko se je pred kratkim grdo obnašala do Bieberja, je s svojim vedenjem Christina Aguilera sedaj užalila še fante iz skupine The Wanted.
Oglej si celoten članek

Fantovska zasedba The Wanted, ki je pretekli teden gostovala v šovu The Voice, v katerem na žirantskem stolčku sedi tudi pevska diva Christina Aguilera, se je v nekem intervjuju potožila, da je bila pevka zelo nesramna, ter da jih ni želela niti pogledati, kaj šele govoriti z njimi. "Christina Aguilera je prava pras***. In iskreno rečeno je videti kar malce zastrašujoče,“ so povedali.

Skupina je sicer v Veliki Britaniji izjemno priljubljena in njenim članom ni bilo jasno, zakaj se je pevka tako vedla. "Mogoče je imela še en slab dan, saj je tudi Justina Bieberja popolnoma ignorirala. K njej je pristopil, da bi jo objel, njej pa je bilo jasno videti, da jo moti,“ so še opomnili na nedavni dogodek.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.