Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

The Wanted: "Christina Aguilera je prava pras***“

The Wanted Reuters
Zatem ko se je pred kratkim grdo obnašala do Bieberja, je s svojim vedenjem Christina Aguilera sedaj užalila še fante iz skupine The Wanted.

Fantovska zasedba The Wanted, ki je pretekli teden gostovala v šovu The Voice, v katerem na žirantskem stolčku sedi tudi pevska diva Christina Aguilera, se je v nekem intervjuju potožila, da je bila pevka zelo nesramna, ter da jih ni želela niti pogledati, kaj šele govoriti z njimi. "Christina Aguilera je prava pras***. In iskreno rečeno je videti kar malce zastrašujoče,“ so povedali.

Skupina je sicer v Veliki Britaniji izjemno priljubljena in njenim članom ni bilo jasno, zakaj se je pevka tako vedla. "Mogoče je imela še en slab dan, saj je tudi Justina Bieberja popolnoma ignorirala. K njej je pristopil, da bi jo objel, njej pa je bilo jasno videti, da jo moti,“ so še opomnili na nedavni dogodek.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.