Ti glasbeniki so se uvrstili na EMO

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Za nami je prvi polfinalni večer.
Oglej si celoten članek

Letošnji izbor EMA se bo odvijal v treh sobotnih večerih – v dveh predizborih 5. in 12. februarja ter finalnem izboru 19. februarja. Gostitelja vseh treh večerov sta Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin.

V finale EME so se uvrstili Batista Cadillac, July Jones, Stela Sofia, Manouche, David Amaro in LUMA.

V dveh predizborih bomo slišali 20 tekmovalnih skladb, 16 uveljavljenih glasbenikov in 4 zmagovalcev Eme freš.

Prvi predizbor je potekal nocoj. Nastopilo je osem uveljavljenih glasbenikov in dva zmagovalca Eme freš v naslednjem vrstnem redu: July Jones, David Amaro, Le Serpentine, Bowrain & Brina, LUMA, Stela Sofia, Jonatan Haller, Batista Cadillac, Zala Smolnikar - Z Á L I in Manouche.

V finale so se uvrstili Batista Cadillac, July Jones, Stela Sofia, Manouche, David Amaro in LUMA.

Prihodnji teden, 12. februarja, ob 20.20 boste lahko na TV SLO 1 spremljali drugi predizbor, v katerem boste slišali še 10 novih skladb, ki jih bodo izvajalci predstavili v naslednjem vrstnem redu: Mia Guček, Gušti feat. Leyre, Klara Jazbec, Vedran Ljubenko, Leya Leanne, LPS, Anabel, BQL, Hauptman in Eva Moškon.

Iz vsakega predizbora se v finalni izbor uvrsti šest skladb (tri po telefonskem glasovanju in tri po glasovanju žirije). V finalnem izboru, ki bo v soboto, 19. februarja, ob 20.20 na TV SLO 1 se bo tako predstavilo 12 skladb. Zmagovalna skladba bo določena na podlagi telefonskega glasovanja in glasovanja petih žirij v razmerju 50-50.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:14 6. Februar 2022.

    Kaj ni bilo nobenega SLOVENSKEGA glasbenika, sami tujci, joj mladina, kako POCENI se prodajate, samo še čakam, da si boste …

  • 23:37 5. Februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.