Magazin > Film & Glasba & TV
12822 ogledov

Ti glasbeniki so se uvrstili na EMO

EMA Instagram
Za nami je prvi polfinalni večer.

Letošnji izbor EMA se bo odvijal v treh sobotnih večerih – v dveh predizborih 5. in 12. februarja ter finalnem izboru 19. februarja. Gostitelja vseh treh večerov sta Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin.

V finale EME so se uvrstili Batista Cadillac, July Jones, Stela Sofia, Manouche, David Amaro in LUMA.

V dveh predizborih bomo slišali 20 tekmovalnih skladb, 16 uveljavljenih glasbenikov in 4 zmagovalcev Eme freš.

Prvi predizbor je potekal nocoj. Nastopilo je osem uveljavljenih glasbenikov in dva zmagovalca Eme freš v naslednjem vrstnem redu: July Jones, David Amaro, Le Serpentine, Bowrain & Brina, LUMA, Stela Sofia, Jonatan Haller, Batista Cadillac, Zala Smolnikar - Z Á L I in Manouche.

V finale so se uvrstili Batista Cadillac, July Jones, Stela Sofia, Manouche, David Amaro in LUMA.

Prihodnji teden, 12. februarja, ob 20.20 boste lahko na TV SLO 1 spremljali drugi predizbor, v katerem boste slišali še 10 novih skladb, ki jih bodo izvajalci predstavili v naslednjem vrstnem redu: Mia Guček, Gušti feat. Leyre, Klara Jazbec, Vedran Ljubenko, Leya Leanne, LPS, Anabel, BQL, Hauptman in Eva Moškon.

Iz vsakega predizbora se v finalni izbor uvrsti šest skladb (tri po telefonskem glasovanju in tri po glasovanju žirije). V finalnem izboru, ki bo v soboto, 19. februarja, ob 20.20 na TV SLO 1 se bo tako predstavilo 12 skladb. Zmagovalna skladba bo določena na podlagi telefonskega glasovanja in glasovanja petih žirij v razmerju 50-50.

Komentarjev 2
  • Plavi-mil 08:14 06.februar 2022.

    Kaj ni bilo nobenega SLOVENSKEGA glasbenika, sami tujci, joj mladina, kako POCENI se prodajate, samo še čakam, da si boste nadeli Balkanska imena SRAMOTA.

  • Avatar Olliomella
    Olliomella 23:37 05.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice