Magazin > VIP
9811 ogledov

Emo bo vodil ta naš znani nekdanji parček!

Melani Mekicar Osebni arhiv
Izbor predstavnika Slovenije za Evrovizijo 2022 bo potekal v dveh delih. 24 novincev se bo naprej pomerilo na Emi Freš, štirje zmagovalci pa se bodo še s 16 uveljavljenimi glasbeniki udeležili izbora Ema 2022, je pred nekaj dnevi sporočila RTVS.

Prijave so že odprte (do 22. novembra), portal Javnost.si pa razkriva, da bosta Emo prihodnjega februarja vodila Melani Mekicar, sovoditeljica oddaje V petek zvečer, in Bojan Cvjetičanin, pevec skupine Joker Out. Kot se je razvedelo kmalu po tem, ko je lepotica sprejela voditeljsko mesto ob Blažu Švabu, sta bila Bojan in Melani nekoč par.

Čakajo nas trije razburljivi večeri

Izbor Ema 2022 bo potekal v treh večerih, v dveh predizborih in finalu. V vsakem predizboru bo nastopilo osem uveljavljenih glasbenikov in dva zmagovalca Eme Freš. Žirija in telefonski glasovalci bodo v vsakem polfinalu izbrali po šest finalistov.

"Dvanajsterica izbranih bo nastopila na velikem odru finala izbora Ema 2022. O najboljšem bodo skupaj (v razmerju 50:50) odločali gledalci in pet petčlanskih žirij. Zmagovalec bo postal slovenski predstavnik na 66. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo potekalo naslednje leto v Italiji," so še sporočili z RTVS.

Komentarjev 2
  • luka65 13:40 02.november 2021.

    Zabito-glupa SMC RTVSLO protežiranka Mekicarka se ne neha nonstop debilno smejati! Show norcev, tale LGBT RTVSLO greznica, žal na naše 120 mio eur letne stroške!

  • rd2dmk2 09:27 01.november 2021.

    čakajo nas 3 obupni grozni, dolgočasni, podn večeri.. no mene ne saj jih ne mislim zapravit ob emi. ampak, UKINT to bedarijo...protestniki v sredo, petek in če bo še kakšen dan. takoj v svoje zahteve dodat, da se tale bedarija ...prikaži veča ukine. so že zdavnaj ugotovili, da krave dajo več mleka ob poslušanju glasbe, dajte prosim reskirite en hlevček, pa preverite.. grem satvit, da bodo takoj so posušile vimena ob poslušanju teh naših novodobnih mačjih ženilcev.