Tibor in Ana doma s hčerkico Noemi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ana in Tibor sta doma pozdravila svojo prvorojenko, ki se je rodila tri tedne prezgodaj.
Oglej si celoten članek

Parček lanskoletnega Big Brotherja Ana in Tibor sta svojo prvorojenko po nekaj dneh v porodnišnici končno pripeljala domov. Pod kratkim videom, ki ga je objavil Tibor na svoj Facebook, je zapisal: "Najina srčica prvič doma“.

Mala Noemi je tako prvič spoznala svoj dom, ki ga je za je za njen prihod okrasila babica, ki pa navdušenja ni mogla skriti, saj so se ji ob odklepanju vrat zelo tresle roke, kar je pokomentiral tudi Tibor.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 09:13 7. September 2016.

    Še en Pajapatek slovenske 'estrade ...'<br />Kanenas v grščini pomeni nihče, gre pa za obliko za MOŠKI spol. Ko bo …

  • 22:33 6. September 2016.

    Sam ti maš pa res mal dolge kable, Popi ;)

  • 22:18 6. September 2016.

    pi...., kakšen fetiš babnice organizirano delajo s temi svojimi nosečniškimi trebuhi, tabloidi pa jih vsakodnevno limajo na portale in prikazujejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.