Magazin > VIP
140 ogledov

Tibor in Ana doma s hčerkico Noemi

Tibor Ana Facebook
Ana in Tibor sta doma pozdravila svojo prvorojenko, ki se je rodila tri tedne prezgodaj.

Parček lanskoletnega Big Brotherja Ana in Tibor sta svojo prvorojenko po nekaj dneh v porodnišnici končno pripeljala domov. Pod kratkim videom, ki ga je objavil Tibor na svoj Facebook, je zapisal: "Najina srčica prvič doma“.

Mala Noemi je tako prvič spoznala svoj dom, ki ga je za je za njen prihod okrasila babica, ki pa navdušenja ni mogla skriti, saj so se ji ob odklepanju vrat zelo tresle roke, kar je pokomentiral tudi Tibor.

Komentarjev 16
  • Majazmaja 09:13 07.september 2016.

    Še en Pajapatek slovenske 'estrade ...'Kanenas v grščini pomeni nihče, gre pa za obliko za MOŠKI spol. Ko bo šla Kanenas v Grčijo, bo še 'zabavno' :) A je Rusmir Memidžanović uradno menjal ime, ali je Rusko Riči ...prikaži več samo nickname, ki ga uporablja, ko dela, kar pač dela (nimam pojma, kdo je ta tip in kaj sploh dela)?

  • Avatar skeptik
    skeptik 22:33 06.september 2016.

    Sam ti maš pa res mal dolge kable, Popi ;)

  • nergač 22:18 06.september 2016.

    pi...., kakšen fetiš babnice organizirano delajo s temi svojimi nosečniškimi trebuhi, tabloidi pa jih vsakodnevno limajo na portale in prikazujejo v najbolj disgusting pozah brez okusa, tako, kakršen je čas v katerem živimo. O, kje so ženske, ki so še ...prikaži več imele mero in stil, te bodo pa že kmalu kar z vaginami napadale in to frontalno....