Tide bodo zarockali Exit

Foto: Luka Kase The Tide

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na letošnjem festivalu Exit, ki se bliža s polno hitrostjo, bodo nastopili tudi slovenski rockerji, skupina Tide.
Oglej si celoten članek

Vajena velikih odrov in odmevnih festivalov, bo skupina Tide 11. junija nastopila na odmevnem evropskem festivalu Exit. Svojim oboževalcem in preostali publiki bodo Tide, ki so na festivalu že nastopili, predstavili pesmi iz nove plošče Regeneration, postregli pa bodo tudi s hiti iz prvih dveh albumov Seven days in Nothing to Lose.

"Ponovnega nastopa na Exitu se izjemno veselimo, saj nas publika v Srbiji vedno sprejme odprtih rok, hkrati pa znajo poskrbeti za zelo dobro in neobremenjeno zabavo," je povedal pevec Kevin Koradin.

Skupina, ki se trenutno potepa po koncertnih odrih po Sloveniji, je nase opozorila tudi v tujini. Novi album je namreč izšel v dvanajstih evropskih državah, pri nas pa se na radijskih valovih vrti novi singel To Be Your Lover, ki si ga lahko ogledate v priloženem videu.

Poleg nastopov bo skupina poleti delovna, saj obljubljajo izdajo remiksa, ki ga bo mogoče slišati tudi na radijskih valovih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.