Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Tide bodo zarockali Exit

The Tide
1/2
Luka Kase
Na letošnjem festivalu Exit, ki se bliža s polno hitrostjo, bodo nastopili tudi slovenski rockerji, skupina Tide.

Vajena velikih odrov in odmevnih festivalov, bo skupina Tide 11. junija nastopila na odmevnem evropskem festivalu Exit. Svojim oboževalcem in preostali publiki bodo Tide, ki so na festivalu že nastopili, predstavili pesmi iz nove plošče Regeneration, postregli pa bodo tudi s hiti iz prvih dveh albumov Seven days in Nothing to Lose.

"Ponovnega nastopa na Exitu se izjemno veselimo, saj nas publika v Srbiji vedno sprejme odprtih rok, hkrati pa znajo poskrbeti za zelo dobro in neobremenjeno zabavo," je povedal pevec Kevin Koradin.

Skupina, ki se trenutno potepa po koncertnih odrih po Sloveniji, je nase opozorila tudi v tujini. Novi album je namreč izšel v dvanajstih evropskih državah, pri nas pa se na radijskih valovih vrti novi singel To Be Your Lover, ki si ga lahko ogledate v priloženem videu.

Poleg nastopov bo skupina poleti delovna, saj obljubljajo izdajo remiksa, ki ga bo mogoče slišati tudi na radijskih valovih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.