Tide naskakujejo Nemčijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Luka Kase)
Skupini Tide, ki je konec lanskega leta izdala tretjo ploščo Regeneration, je uspel velik naskok tujine. Po podpisu pogodbe z nemško založbo so novi album izdali še v devetih evropskih državah.
Oglej si celoten članek

Nemčija, Avstrija, Velika Britanija, Belgija, Luksemburg, Norveška, Švedska, Danska in Nizozemska so države, v katerih je od 8. aprila dalje na voljo novi album slovenskih rockerjev Tide.

 

Člani skupine so nad uspehom v tujini navdušeni, saj so že dolgo želeli, da bi jih opazili tudi onkraj naših meja. "V letih trdega dela je večkrat prišlo do raznih zanimanj založb iz tujine, a žal nič tako konkretnega kot zdaj. Zelo smo veseli, da bo album Regeneration izšel v Evropi in Veliki Britaniji. To je za nas potrditev, da smo z iskrenim albumom in s pogledom, usmerjenim v prihodnost, naredili pravi korak."

 

Foto: Žurnal24

Z odvisnostjo nad oboževalce

Skupaj z izdajo plošče Regeneration v tujini Tide na slovenske radijske postaje pošiljajo tudi tretji "regenerirani" single z naslovom To Be Your Lover, ki govori o skrajni zasvojenosti oziroma o tem, da si z nečim tako zasvojen, da brez tega ne moreš živeti, pa naj gre za zasvojenost z drogami, ljubeznijo ali čim drugim.

 

To Be Your Lover.mp3

 

Pesem To Be Your Lover bo kmalu pospremil tudi videospot, ki so ga posneli na koncertu v Cvetličarni. Poleg tega pa Tide pripravljajo tudi poseben koncert ob izidu plošče na tujih trgih, ki se bo zgodil 21. aprila v Orto klubu v Ljubljani, 11. julija pa bo rock skupina nastopila na festivalu Exit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.