Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Tide naskakujejo Nemčijo

(Foto: Luka Kase) Žurnal24 main
Skupini Tide, ki je konec lanskega leta izdala tretjo ploščo Regeneration, je uspel velik naskok tujine. Po podpisu pogodbe z nemško založbo so novi album izdali še v devetih evropskih državah.

Nemčija, Avstrija, Velika Britanija, Belgija, Luksemburg, Norveška, Švedska, Danska in Nizozemska so države, v katerih je od 8. aprila dalje na voljo novi album slovenskih rockerjev Tide.

 

Člani skupine so nad uspehom v tujini navdušeni, saj so že dolgo želeli, da bi jih opazili tudi onkraj naših meja. "V letih trdega dela je večkrat prišlo do raznih zanimanj založb iz tujine, a žal nič tako konkretnega kot zdaj. Zelo smo veseli, da bo album Regeneration izšel v Evropi in Veliki Britaniji. To je za nas potrditev, da smo z iskrenim albumom in s pogledom, usmerjenim v prihodnost, naredili pravi korak."

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z odvisnostjo nad oboževalce

Skupaj z izdajo plošče Regeneration v tujini Tide na slovenske radijske postaje pošiljajo tudi tretji "regenerirani" single z naslovom To Be Your Lover, ki govori o skrajni zasvojenosti oziroma o tem, da si z nečim tako zasvojen, da brez tega ne moreš živeti, pa naj gre za zasvojenost z drogami, ljubeznijo ali čim drugim.

 

To Be Your Lover.mp3

 

Pesem To Be Your Lover bo kmalu pospremil tudi videospot, ki so ga posneli na koncertu v Cvetličarni. Poleg tega pa Tide pripravljajo tudi poseben koncert ob izidu plošče na tujih trgih, ki se bo zgodil 21. aprila v Orto klubu v Ljubljani, 11. julija pa bo rock skupina nastopila na festivalu Exit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.