Tide postajajo glasni

Foto: Damjan Cilensek
Foto: Damjan Cilensek
Skupina Tide se predstavlja z novo skladbo Riot Act, ki je prvi singel z napovedanega novega albuma.
Oglej si celoten članek

Tide se vračajo na sceno s svojim že četrtim, rokerskim albumom. Njegov izid so napovedali za letošnjo jesen, posneli pa so tudi že prvi singel z albuma z naslovom Riot Act, ki mu lahko prisluhnete tukaj:

 

Singel je nastal kot odraz na dogajanje v Evropi in po svetu, na določen način pa v njem tudi opozarjajo predvsem mladino, da se morajo v teh časih, če želijo boljšo prihodnost in ohraniti pravice, prebuditi ter se postaviti sami zase. Skratka – bodimo glasni, naj se sliši tudi glas vseh nas malih ljudi.

Tide so single Riot Act premierno v živo predstavili na Rock Music Festivalu in z njim poželi dobre kritike. "Občutki po Music Festu so odlični, vzdušje je bilo neverjetno, druženje z bendi nepozabno. Tide smo bili prvotno rock bend in v prenovljeni zasedbi se tako tudi zares počutimo. Spet igramo glasbo, ki jo nosimo v duši in srcu, in z veseljem pričakujemo nove nastope," je po nastopu povedal kitarist in avtor pesmi, pevec Kevin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.